Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja TeamSpeaka | Ts3Play.Pl | Profesjonalny TeamSpeak

Aveski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drobne uwagi:

- za dużo adresów do stron/stref itd. Przy NPL mogą kręcić nosem

- regulamin tyczy się PSG23.eu. No i "Administrator serwera nie odpowiada za niedostępność serwera spowodowaną przez siły wyższe tzn. Atak DDoS" - przecież macie AntyDDOS ;-)

- nieco przyduża ilość kanałów (naprawdę na strefie Delorth gdzie nie ma nikogo potrzeba aż 5 kanałów pomocy? CLOUDMC - to samo)

- zawsze mnie irytuje górnolotność - "Nowy wymiar rozmów", "Profesjonalny TeamSpeak"... Aż się prosi o pytanie co to za nowy wymiar odkryliście na aplikacji takiej jak mają wszyscy ;-)

No i takie coś mi wyskoczyło u Was: "This server configuration is deprecated. Support for this configuration will be dropped in the future.
Please contact your server administrator. For details please see this Knowledge Base article."

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano
16 minut temu, zmechu napisał:

Drobne uwagi:

- za dużo adresów do stron/stref itd. Przy NPL mogą kręcić nosem

- regulamin tyczy się PSG23.eu. No i "Administrator serwera nie odpowiada za niedostępność serwera spowodowaną przez siły wyższe tzn. Atak DDoS" - przecież macie AntyDDOS ;-)

- nieco przyduża ilość kanałów (naprawdę na strefie Delorth gdzie nie ma nikogo potrzeba aż 5 kanałów pomocy? CLOUDMC - to samo)

- zawsze mnie irytuje górnolotność - "Nowy wymiar rozmów", "Profesjonalny TeamSpeak"... Aż się prosi o pytanie co to za nowy wymiar odkryliście na aplikacji takiej jak mają wszyscy ;-)

No i takie coś mi wyskoczyło u Was: "This server configuration is deprecated. Support for this configuration will be dropped in the future.
Please contact your server administrator. For details please see this Knowledge Base article."

Witam  ale ja tylko zrobiłem dla nich prezentacje bo właściciel mnie poprosił

Moje i tylko moje0.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...